Castigatoarea MasterChef, Aida Parascan, supranumita in Buzau "zeita dulciurilor", vrea sa faca o schimbare in viata sa. Ea se muta cu toata familia, dar si cu laboratorul, in Capitala.
Aida Parascan a luat o decizie radicala. Mai exact, masterchef-ul ne-a declarat in exclusivitate ca se muta in Bucuresti. In prezent pune la punct toate detaliile, precum si aranjarea cofetariei pe care o va deschide in Capitala.
Pana la deschidere, locatia va fi secreta
Pana la toamna, timp in care isi va pune la punct toate detaliile afacerii, masterchef-ul ii va aduce in Bucuresti si pe cei trei ingerasi ai sai.
Ea ne-a spus ca mai intai trebuie sa deschida si sa pun ape picioare afacerea, apoi se va duce sa-I aduca si pe Gianina (12 ani), Samuel (sase ani) si Emilia (trei ani).
“Ma voi muta in curand in Bucuresti. Acum organizez tot ceea ce tine de o alta mutare, sunt multe de pus la punct si mie imi place sa fac bine lucrurile si sa am rezolvat fiecare detaliu. Din superstitie nu pot sa spun care va fi locatia, sunt de parere ca atunci cand fac un proiect e bine sa il stiu doar eu si Dumnezeu”, ne-a spus Aida.
Isi petrece ziua in laborator
Aida Parascan, castigatoarea sezonului doi la cea mai iubita emisiune culinara din Romania, Master Chef, ne-a spus ca petrece chiar si 20 de ore pe zi in laboratorul sau. Dar cu toate acestea, ea nu isi neglijeaza copiii.
“Lucrez in medie cam zece, 12 ore pe zi, dar depinde si de comenzile pe care le am, de ceea ce am de facut. Este o munca care nu e zi de zi constanta. Sunt unele zile in care poti sa muncesti 20 de ore, sunt altele in care in doua ore ai terminat tot ce ai de facut. Fac aproape tot ce face un om normal, care are un job, familie. De dimineata pana dupa amiaza ma ocup de bucatarie, dupa aceea am timp de copii. Seara imi fac lucrurile care trebuiesc facute in casa, ceea ce tine de viata de zi cu zi a fiecarei persoane”, ne-a spus masterchef-ul.
(Alex Saulea)